Jaguar XF -09

Du har inte behöriget att skriva inlägg här.

Kent-Ole Nielsen
1 aug 2021 21:19
#1
Jaguar XF -09
Skinn på instrumentbrädan har bubblor. Hur åtgärdar man det och hur många tusenlappar kan det tänkas kosta. Spekulant på bilen…..men kostnaden för rep är ju helt avgörande för priset. Ingen skada på skinnet men det känns som sol har fått limmet att lossna
Fredrik von Schlieben
18 sep 2023 19:14
#2
sv: Jaguar XF -09
På instrumentbrädan vet jag inte. Men oftast åtgärdar man bubblor genom att spruta in lim med en medizinspruta. Hålet blir inte synligt. Men bara väldigt lite lim, det finns ju inte plats fär mycket in i.
Stefan Evholt
20 sep 2023 10:04
#3
sv: Jaguar XF -09
Samma orsak som gör att innertak och dörrpaneler släpper. Det tunna lagret av stoppning torkas/smulas sönder och så släpper det från underlaget. Att limma tillbaka det genom att föra in lim under kan hjälpa för stunden men lär släppa igen alternativt på annat ställe beroende på att dte inte är själva limmet som släppt från början.
Att ersätta med ny panel går alternativt att en bilsadelmakare plockar ner och ersätter med nytt material går men är inte billigt. Om du ska ta ner priset på bilen vid köp och det ska täcka kostnaden för ledj arbetskraft och material behöver du nog få ner den 10-15.000:-.
Visar inlägg 1 till 3 av 3 totalt.