Bli Medlem

Svenska Jaguarklubben är en ideell inofficiell medlemsstyrd förening för alla som är intresserade av bilmärkena Jaguar, Daimler, Swallow, SS och Lanchester.

Som medlem i Svenska Jaguarklubben får du tillgång till en rad förmåner som t.ex ca 350 aktiviteter per år över hela Sverige, medlemstidningen Jaguar Times fem gånger per år, en medlemsalmanacka men även rabatt på bilförsäkringen hos både If och MHRF.

Dessutom öppnar sig fler möjligheter via vår hemsida såsom tillgång till vårt medlemsforum, tips på bra Jaguarlänkar samt klubbshopen med snygga kläder och prylar som förgyller ditt Jaguarliv.

Inom Svenska Jaguarklubben har vi inget krav på att du måste äga en Jaguar för att få vara medlem. Alla är välkomna, vare sig du äger en Jaguar, planerar att köpa en Jaguar eller bara har ett intresse av få veta mer om Jaguar.

Medlemskapet gäller per kalenderår och ny faktura skickas ut i slutet av året via mejl. Det är alltså viktigt att du registrerar en korrekt mejladress samt håller denna uppdaterad vid förändring.

Du som ansöker om och betalar ett nytt medlemskap under perioden oktober till december, får per automatik ett medlemskap som gäller även för nästa år.

 

MEDLEMSAVGIFTER 2024

Enskild medlem          600 kronor

Familjemedlemskap  750 kronor

OBS! FAMILJEMEDLEMSKAP HAR FÖRÄNDRAD FORM!

Inför medlemsåret 2020 förändrades hanteringen av familjemedlemskap.

Ett familjemedlemskap omfattar nu alla i en familj som vill vara medlem, oavsett antal, förutsatt att man är skriven på samma adress.
Om ni väljer ett familjemedlemskap så ska bara en av er registreras här nedan. Övriga familjemedlemmar läggs sedan till i inloggat läge på fliken Familje/Gruppkonto (Mitt konto>inställningar) Läs mer här

OBS: Om du är medlem sedan tidigare och har problem att logga in. Skapa INTE ett nytt konto. Kontakta Medlemsservice.

Deltagare/Medlem

OBS! Shiftlägeskänsligt. Max 35 tecken.
Kön *
Klicka för att välja datum.

KontaktuppgifterFör fakturaaviseringar, bokningsbekräftelser etc.
Bekräfta er e-postadress

Ange er adress.
Används om adressen är lång eller vid C/O adress.

Övrigt

Medlems- och användarvillkor

Medlems- och användarvillkor

Här hittar du ett utdrag av medlems och deltagarvillkoren för Svenska Jaguarklubben

Mer information om klubben, samt våra stadgar, finns under menyn Klubbinformation.

Medlemskap och deltagande

För att kunna bli medlem eller på annat sätt ta del i vår verksamhet behöver man ett konto i vårt verksamhetssystem. Kontot är individuellt.

Klubbens huvudsyfte är att främja och stimulera intresset för att köra, vårda och bevara alla modeller av Jaguar, Daimler, Swallow, SS och Lanchester (TM). Varje år genomför våra lokala kontaktpersoner medlemsträffar och arrangemang från Ystad till Gällivare. Klubben har medlemmar i alla åldrar.

Det finns inget kontor eller kansli i klubben, utan alla jobbar ideellt hemifrån.

Här (länk) hittar du våra stadgar som du accepterar genom att skapa ett Medlemskonto.

Behandling av personuppgifter

För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet som medlemmarna önskar behandlas personuppgifter nödvändiga för olika ändamål kopplade till verksamheten på ett säkert sätt i enlighet med GDPR.

I samband med registreringen ger du Svenska Jaguarklubben ditt tillstånd att lagra insänd information, samt att klubben använder angivna kontaktuppgifter till klubbens medlemsmatrikel, kommunikation avseende medlemsmaterial samt information om klubbaktiviteter och utskick av medlemsavgifter. 

Man kan själv finna, uppdatera och göra utdrag av sina personuppgifter genom inloggning på medlemskontot. Vi gallrar personuppgifter löpande som ej är nödvändiga för rättslig förpliktelse eller allmänt intresse. Det innebär t.ex att oanvända användarkonton raderas efter 12 månader och övrig information tas bort med automatik efter 7 år om de varit kopplade till myndighetsutövning eller redovisningslagen (fakturor och betalningar).

Uppdatering av Medlemskontot

Svenska Jaguarklubben hämtar inte förändringar i adressuppgifter, telefonnummer eller mejladresser från externa register. Vid förändring av dessa uppgifter måste du som medlem själv ändra dessa på ditt medlemskonto.

Utträde och uppsägning av medlemskap

Ditt medlemskap i klubben upphör om du inte betalar in medlemsavgiften efter vår betalningspåminnelse som skickas i februari varje år. Du kan också välja att avsluta ditt medlemskap genom att meddela detta till klubbens Medlemsansvarige. Kontaktuppgifter finner du  under Kontakt/Styrelse. Du får då en bekräftelse via mail från oss att ditt medlemskap är avslutat.  

I samband med upphörande av medlemskap upphör även nyttjandet av Medlemsförmåner och försäkringserbjudanden.

Du måste acceptera våra medlems -och användarvillkor för att kunna skapa ett konto.